رونمایی از کتاب «سلامت و بیماری روانی یک رویکرد فرهنگی»

| تاریخ ارسال: 1403/2/24 |

در مراسم نکوداشت روز معلم در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی از کتاب سلامت و بیماری روانی یک رویکرد فرهنگی رونمایی شد. در ابتدا ریاست محترم دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی جناب آقای دکتر زهراکار از سیاست دانشکده برای معرفی کتب تالیفی و ترجمه ای اعضای محترم هیئت علمی برای تشویق و ترغیب اعضای محترم هیئت علمی سخن گفتند: « برای شروع کار از کتاب آقای دکتر فراهانی استاد محترم دانشکده که کتابی تالیفی ست این سیاست را شروع می‌کنیم و انشاالله در طول سال شاهد رونمایی بیشتری از این کتب باشیم. »
سپس دکتر فراهانی استاد روانشناسی در خصوص انگیزه خود برای تالیف این کتاب گفت. ایشان فرمودند که از همان ابتدای کار دانشگاهی در سال ۱۳۶۵ به اتفاق دوستانش برای آموزش و پرورش کتب درسی را در سطح متوسطه و مراکز تربیت معلم تالیف کرده و این کار به مدت ۲۰ سال ادامه داشته است. در سطح دانشگاهی هم کتب تالیفی داشته است ولی در خصوص ترجمه با گروهی از استادان در سطح کشور برای استفاده دانشجویان در نگارش کتاب ترجمه ای با زمینه روانشناسی ویراست‌های ۱۴ و ۱۵  همکاری کرده است. ولی علاقه‌مندی خود را بیشتر تالیف کتاب می‌داند. در این راستا تمامی آموزش و رساله‌های دکتری خود را با رویکرد فرهنگی دنبال می‌کند و کتاب سلامت و بیماری روانی یک رویکرد فرهنگی یکی از این نمونه‌هاست که با مشارکت دانشجویان دکتری خود و استادان همکار تالیف کرده اند. ایشان ابراز امیدواری کرد که رساله‌های دکتری به گونه‌ای سازماندهی شوند که بیشتر با یک رویکرد فرهنگی باشد تا بتوان نتایج آن را برای آموزش و پژوهش‌های بعدی به دانشجویان و دانش پژوهان ارائه کرد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 442 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر