ورود به پنل کاربری

اطلاعیه نهایی آزمون جامع اردیبهشت 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۰ |
اطلاعیه نهایی آزمون جامع اردیبهشت 1397

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان دکتری واجد شرایط شرکت در آزمون جامع می رساند که آزمون در تاریخ چهارشنبه 1397/02/26 برگزار می شود . دانشجویان واجد شرایط باید فرم درخواست شرکت درآزمون را از سایت دانشکده بخش دکتری/فرمها دریافت و پس از تکمیل آن را برای مدیر گروه خود ارسال نمایند . اطلاعات بیشتر بزودی به آگاهی خواهد رسید .
ضمنا طبق اعلام دانشکده ادبیات و علوم انسانی آزمون زبان دانشگاه روز پنجشنبه 02/20/ 1397 برگزار می شود.
همچنین طبق آخرین مصوبه ی شیوه نامه ی اجرایی دوره دکتری
:
- آزمون کتبی 60 درصد نمره کل ارزیابی جامع را تشکیل می دهد و میانگین کل نمرات دانشجو، درمجموع آزمونهای کتبی نباید کمتر از 16 و نمره هیچیک از درسها کمتر از 14 باشد.
- درصورتیکه دانشجو آزمون کتبی را با موفقیت بگذراند مجاز به شرکت در آزمون شفاهی است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 669 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر